Belangrijke doorontwikkeling van landelijke HT-Tooling!

Helaas heeft de hele wereld er mee te maken en ondanks de ontwikkelingen omtrent Covid-19 heeft Qontrol-it de afgelopen periode niet stil gezeten en hebben we vanuit huis veel werk kunnen verzetten.

RollerQoaster

Allereerst hebben er diverse ontwikkelingen plaatsgevonden in RollerQoaster en hebben we de HT-tooling geoptimaliseerd en de gebruikersmogelijkheden fors uitgebreid. Zo hebben we allerlei verbeteringen doorgevoerd om de gebruiksvriendelijkheid van de HT-tooling te vergroten, maar ook verschillende nieuwe functionaliteiten ontwikkeld, waaronder de verzekeraarsfunctionaliteit.

De verzekeraarsfunctionaliteit biedt de representerende verzekeraar de mogelijkheid de definitieve door de zorgaanbieder ondertekende versie van het Control Framework te beoordelen. Ook is het mogelijk de tweede verzekeraar mee te laten kijken in het Control Framework en kan de representerend verzekeraar de tweede verzekeraar leesrechten geven in de beoordeel functionaliteit.

Daarnaast hebben we de functionaliteit “meerdere oorzaken” opgeleverd. Deze functionaliteit had een hoge prioriteit bij een groot deel van de zorgaanbieders en wij verwachten dat deze functionaliteit een positieve bijdrage zal leveren aan het gebruik van RollerQoaster.

Ook op dit moment zijn we druk bezig allerlei wensen en verbeteringen door te voeren in RollerQoaster zoals onder andere uitbreidingen in het dashboard en managementinformatie. Voor 2021 staan er al verschillende functionaliteiten op de agenda, zodat we blijven doorontwikkelen om het gebruik van RollerQoaster nog aantrekkelijker te maken!

Compliance Tool

Gaat u binnenkort starten met een certificeringstraject? Of is uw organisatie ISO of NEN gecertificeerd en bent u op zoek naar overzicht? Naast het ontwikkelen van RollerQoaster hebben wij een tool ontwikkeld voor het vastleggen van een Control Framework voor compliance vraagstukken voor diverse normenkaders, zoals NEN 7510 en ISO 27001. Onze tool ondersteunt u in het gestructureerd vastleggen van een Control Framework alsmede bij het uitzetten en monitoren van acties en activiteiten die binnen het normenkader uitgevoerd dienen te worden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze tool, neem dan contact met ons op.

De Barometer

De Barometer gemist? Op 18 oktober was Qontrol-it te zien in een uitzending van De Barometer bij RTL Z. Kijk hier de uitzending terug.

Vragen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze pakketten? Neem dan contact op met Qontrol-it via het telefoonnummer 085 – 0431 920 of stuur een e-mail naar info@qontrol-it.nl.

Publicatie datum: 12-11-2020